Global Pozitif Teknolojiler, internet teknolojileri alanında yıllardır birçok kişi ve kuruma hizmet vermektedir. Çok çeşitli sektörlerdeki hem kurumsal hem de insani ilişkilerimiz bizi ticarette doğru fiyat politikaları belirlemeye itmiştir. Bunun karşılığı olarak da çözüm ortağı olduğumuz firmalarla uzun yıllardır çalışmaya devam etmekteyiz. Yazılım ve teknoloji gibi hizmetler yoğun emek, azami güvenlik ve derin tecrübeye ihtiyaç duyduğundan bu sektördeki hizmetlerin fiyat aralığı, hizmeti üreten firmaların değerlemelerine göre bir hayli farklılıklar gösterebilmektedir. Fakat biz biliyoruz ki yazılım sektöründe en büyük maliyetler üretim aşamasında oluşur. Bir yazılım ürünü ortaya çıktıktan sonra onu çoğaltmaya yönelik maliyetler düşüş eğilimindedir.

Pozitif E-Ticaret hali hazırda çalışan bir sistemdir. Oluşumunu tamamlamış, geliştirmesi ise devam etmektedir. Teknoloji geliştiği ve değiştiği sürece de gelişmeye devam edecektir. En temel ve zorlu maliyetleri Global Pozitif Teknolojiler A.Ş. tarafından karşılanmıştır. Bundan sonraki maliyetleri ise geliştirmeye ve tanıtıma yöneliktir. Maliyet eğrisindeki düşüş ve e-ticaret ürünümüzün yaygın kullanımını sağlamak için lisanslamada herkes için faydalı olabilecek uygun bir fiyat politikası izlenmektedir.

Biliyoruz ki ülkemizde olduğu gibi dünyada da iş hayatında maliyetler, her kurum için birincil önem arz etmektedir. Her kurumun maliyetlerini düşürme eğilimi mutlaka vardır. Özellikle tüm dünyada yaşadığımız pandemi süreci ve ekonomik sıkıntılar maliyetlerin öneminin altını bir kez daha çizmiştir. E-Ticaret sektörünün en hızlı yükseliş dönemini yaşadığı bu süreci fırsat bilerek fiyatları tavan seviyelerinde tutmayı ahlaki olarak doğru bulmadık. Global Pozitif Teknolojiler olarak kurumsallığın getirdiği farkındalıkla sektörde değerli olmanın yolunun pahalı ürün satmak olmadığını biliyoruz. Ayrıca Pozitif E-Ticaret yazılımımız bizim için büyük öneme sahiptir. Kullanıcılarına gelişmiş özellikler sunarken aynı zamanda e-ticaret maliyetlerini düşürerek onlara önemli bir destek sağlamaktadır. Bu durum bizlere ayrıca gurur ve mutluluk vermektedir. Pozitif E-Ticaret yazılımının e-ticaret sektörünü değiştirip iyi anlamda dönüştüreceğine, büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Hemen her sektörden e-ticaret yapan, yapmak isteyen herkese uygun fiyat politikamız, eşsiz özelliklerimizle ulaşıp yaygın ve prestijli bir yazılım olarak sektörde yerimizi almak öncelikli hedefimizdir.

Global Pozitif Teknolojiler olarak Pozitif E-Ticareti desteklemeye, geliştirmeye, makul fiyat politikasıyla yerli ve yabancı pazarlara sunmaya devam edeceğiz.