Pozitif E-Ticaret Yazılımı en basit tabirle doğrudan ürün yükleyip satış yapabileceğiniz anahtar teslim E-Ticaret Sitesidir. Sektördeki benzer yazılımlara kıyasla sizi paket seçme sorunundan, opsiyonlu özelliklere para ödeme zorunluluğundan, e-ticaretin olmazsa olmazı temel e-ticaret özelliklerinde herhangi bir kısıtlamaya maruz bırakmadan güvenle kullanabileceğiniz makül fiyatlı gelişmiş bir yazılımdır.

Pozitif E-Ticaret'in tüm gelişmiş özelliklerinden ekstra hiçbir ek ücret ödemeden faydalanabilirsiniz.

Piyasa da opsiyon olarak ek ücretlere tabi fakat Pozitif E-Ticaret'te ücretsiz özelliklere örnek olarak;

1) Olmazsa Olmaz Online Ödeme Sistemi: Pozitif E-Ticaret yazılımı ile anında ister online kredi kartı, ister banka havalesi, ister kapıda ödeme seçenekleriyle satış yapabilirsiniz.

2) Mobil Uyumluluk: Alternatiflerine kıyasla tüm bilgisayarlardan ve mobil cihazlardan E-Ticaret siteniz gezilebilir ve kolayca alışveriş yapılabilir.

3) AMP Desteği: İnternet sitelerinin gelişmiş teknolojisi, sitenin süper hızlı versiyonu ve Google'ın aramalarında önem ve öncelik verdiği Hızlandırılmış Mobil Sayfalar desteği Pozitif E-Ticaret yazılımında ücretsiz olarak sunulmaktadır. Birçok e-ticaret yazılımlarında bu özellik için on binlerce lira ek olarak ücretler talep edilmektedir.

4) Yapılandırılmış Veri: Google aramalarınızı doğrudan etkileyen, ürünlerinizi etiket işaretlemeleriyle arama motorları için anlamlı hale getiren Zengin Veri İşaretleme Pozitif E-Ticaret yazılımında ücretsiz olarak gelmektedir.

5) Çoklu Dil Desteği: İngilizce olursa ek olarak 6000 TL, 2 dil olursa 10000 TL bir sonraki yıl her ikisi için 5000 TL gibi seçeneklere maruz kalmanıza gerek yok. Pozitif E-Ticaret altyapısı çoklu dil desteği ile gelmektedir. Kontrol Paneli aracılığıyla sitenize birden fazla dilde içerik ve ürün ekleyebilir, dünyanın herhangi bir yerinden gelen ziyaretçilerinizi kendi dilleriyle karşılayabilirsiniz. Bu özellik de Pozitif E-Ticaret Yazılımında tamamen ücretsizdir

6) Sınırsız Kategori, Ürün, Varyant Seçeneği: A paketinde 50 ürün B paketinde 100 ürün gibi seçenekler yok. Pozitif E-Ticaret yazılımı ile sayfa, kategori, ürün, ürün resmi, ürün bedeni, ürün rengi vb. diğer özellikleri sınırsız olarak kullanabilirsiniz.

7) Sosyal Medya Entegrasyonları: Pozitif E-Ticaret yazılımı ile sosyal medya hesaplarınızı eşleştirebilir, Youtube videolarınızı, Instagram paylaşımlarınızı sitenizde sergileyebilirsiniz. Ayrıca site içeriklerinizi Facebook'ta paylaşabilir, WhatsApp aracılığıyla sipariş alabilir, yine WhatsApp ile müşterilerinizin sizinle hızlı iletişime geçmesini sağlayabilirsiniz. 

8) Pazaryeri Entegrasyonları: Gitti Gidiyor'daki ürünlerinizi kendi sitenize çekebilir, Yeni ürün eklerken ürününüzün N11 hesabınıza da eklenmesini sağlayabilirsiniz. Pazaryeri Entegrasyonları için herhangi bir aracı kuruma ekstra ücret ödemenize gerek kalmaz.

9) Kargo Entegrasyonları: Anlaşmalı olduğunuz kargo şirketi servislerini  Pozitif E-Ticaret yazılımı ile entegre edebilir, sipariş takibinizi kontrol panel üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. 

10) Profesyonel Araçlar: Pozitif E-Ticaret Google ADS, Google Merchant Center, Google Webmaster Tools, Google Analytics araçlarını tamamiyle destekler. Google arama sonuçlarınız, site performanslarınız, google reklamlarınızdan maksimum verimi alırsınız.

11) Toplu Ürün İşlemleri: Pozitif E-Ticaret yazılımı toplu ürün yüklemelerinize, toplu fiyat değişiklikleri yapmanıza, toplu resim yükleme, toplu ürün kaldırma gibi E-Ticaret yönetiminizi kolaylaştıracak işlemlere olanak sağlar.

Bu ürüne daha önce yorum yapılmamıştır.
Yorum Yap